Malzemeler:
3 adet portakal
1 poşet hazır vişneli jöle
Yapılışı:
Portakalları iyice yıkayıp kurulayın. Bıçaakla ortasından ikiye kesin. Bir kaşık yardımıyla portakalın içini dikkatlice oyun ve sonradan portakallı kek yapımında kullanmak üzere bir kenara kaldırın, yani atmayın, değerlendirin. Diğer taraftan jöleyi tarifne göre hazırlayın ve donmadan oyduğunuz portakalların içini kepçeyle doldurun. Birn tepsiye dizip, buzdolabında 3 saat kadar katılaşması için bekletin. Katılaşan portakalları tekrar ikiye bölün ve servis tabağına dizip afiyetle yiyin. Ben görünüşünü çok sevdim, tadı da güzeldi. Değişiklik arayanlar için denemenizi tavsiye ederim. Herkese sevgiler, afiyet ve huzurla geçen günler diliyorum.
Portakal Kabuğunda Vişneli Jöle |
Portakal Kabuğunda Vişneli Jöle |
Portakal Kabuğunda Vişneli Jöle |
Portakal Kabuğunda Vişneli Jöle |
Portakal Kabuğunda Vişneli Jöle |
Portakal Kabuğunda Vişneli Jöle |
DİLEK'LE MUTFAKTA
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder