Malzemeler:
Bayatlamış ekmek dilimleri
2 yumurta
1 fincan süt
1 fincan yoğurt
1 fincan sıvıyağ
tuz, karabiber
pul biber
2 fincan kaşar loru
derotu
Yapılışı:
Yumurtaları derince bir kabın içine kırın. Bütün malzemeleri koyup iyice çırpın. Yağlanmış fırın tepsisine bayat ekmek dilimlerini dizin. Üzerlerine bu sostan kaşık yardımıyla dökün, her yerini kaplasın, ekmekler iyice ıslansın. Önceden ısıttığınız 150 derecelik fırında 15 dk pişirin ve servis tabağına alıp sıcak sıcak servis yapın. Yanında peynir, zeytin ve reçelle kombin yapın.
Fırında Peynir Soslu Ekmek Dilimleri |
Fırında Peynir Soslu Ekmek Dilimleri |
DİLEK'LE MUTFAKTA
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder