istanbul escortistanbul escort ankara escortankara escort beylikdüzü escortbeylikdüzü escort bahçeşehir escortbahçeşehir escort beylikdüzü escortbeylikdüzü escort istanbul escortistanbul escort Yemek Bitmez: ISPANAK

5 Nisan 2010 Pazartesi

ISPANAK



Malzemeler;

  • Yarım kilo ıspanak
  • 125 gram yemeklik kıyma
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 çorba kaşığı pirinç
  • 2 çorba kaşığı sıvıyağ
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz
Yapılışı;

  • Yemeklik doğradığınız soğanları sıvıyağı koyduğunuz tencerede saydamlaşana kadar kavurun.
  • Kıymayı ekleyip rengi değişene kadar kavurmaya devam edin. Salçayı ekleyin.
  • Yıkayıp irice doğranmış ıspanakları da tencereye ilave edin.
  • Üstüne pirinci ve sarımsağı ekleyin. (Sarımsak ot kokusunu engelliyor. Pirinçleri önceden haşlamaya gerek yok.)
  • Kendi verdiği su ile pişirin. Eğer su yetmezse yarım çay bardağı sıcak su ekleyebilirsiniz.
  • Pişmeye yakın tuzunu ilave edin.


Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder