istanbul escortistanbul escort ankara escortankara escort beylikdüzü escortbeylikdüzü escort bahçeşehir escortbahçeşehir escort beylikdüzü escortbeylikdüzü escort istanbul escortistanbul escort Yemek Bitmez: IGLO İLE PRATİK LEZZETLER KURSU

13 Mayıs 2010 Perşembe

IGLO İLE PRATİK LEZZETLER KURSU



12.05.2010 Çarşamba günü yani dün:) Sevgili Tijen'in daveti ile zaten yemeklerimde ve ikramlarımda da sıklıkla kullandığım dondurulmuş gıda konusunda öncü olan Iglo markasının "Iglo ile Pratik Lezzetler Kursu"na katıldım. İnanılmaz keyifli bir akşam geçirdim:) Kursta benimle baraber, kesinlikle gülmenin çok yakıştığını düşündüğüm İnci Abla ve sayfasının ismini her söylediğimde içimi ferahlatan Neva'cığım da vardı:) Ayrıca İnci Ablanın Nursel isminde çok neşeli bir arkadaşı daha vardı:) Onu da çok sevdim:)

Çok güzel zaman geçirdim. Çok lezzetli yemekler yaptık ve hepsini yedik:) Akşamın 10'nunda fettuchini yapıp hepsini yediğimi duyan eşim "ewet gerçekten keyif almışsın" dedi:) Hatırladıkça hala gülüyorum o saatte tabak dolusu fettuchiniyi nasıl da yedik:)

Tabii ki tüm bunları yaparken bizlere öncülük yapan şefimiz Sevgili Cengiz KINA'ya ve diğer ustamız Sevgili Oğuz Yılmaz'a sonsuz teşekkürler. Gösterdikleri sabır ve ilgi için:)
Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım. Zaten işten çıkıp koştura koştura gitmiş, üstelik köprü trafiği falan derken 10 dakikada gecikmiştim. Stresliydim. Fakat içeri girdiğim andan itibaren ortam o kadar güzel ve yapılan yemeklerde o kadar lezzetliydi ki resmen terapi gibi geldi. Bütün stresim gitti:) Zaten yemek yapmak beni her zaman rahatlatmıştır ama dün akşam ayrı bir keyifliydi:) Ruhum dinlendi. Akşam saatinin vermiş olduğu acıkmışlıkla da yaptığımız herşeyi afiyetle yedik:)

İşte mönümüz;
  • Seafood Salad
  • Asma Yaprağında Limon Soslu Mezgit
  • Karidesli Kremalı Fettuchini
Tabii aslında mönü sadece bununla da sınırlı değildi. Yemekleri pişirirken fırında pişmiş prenses patateslerimiz ve yapmasak da tariflerini aldığımız bir sürü yemeğimiz daha vardı.


Seafood Salad

Asma Yaprağında Limon Soslu Mezgit

Karidesli Kremalı Fettuchini


Hepsinin tariflerini tüm detayları ile ve çok daha fazla fotoğraf ile ilerleyen günlerde vereceğim:) Yalnız hala o asma yaprağının kokusu, karideslerin tadı ve muhteşem sosların lezzetleri aklımda:)


Vee tabii ki bu güzel akşamın sonunda, zaten gözlerimizden de belli olduğu gibi "Mutlu Aşçı" olduk:) Sertifikalarımızı aldık:)




Bu arada kursumuzda bizlerden başka üç kişi daha vardı. Baran, Özlem ve Egemen. Üçü de arkadaşlar. Hatta Baran ile Özlem evli ve Özlem 6 aylık da hamile:) Bir kızı olacak inşallah. Onlar bize biz onlara karıştık ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadık:)

Gece eve geldiğimde saat geceyarısı 12'yi geçiyordu. Sabah işe gitmek için 6'da kalktığımda hissettiğim enerjiye ben bile şaşırdım:)

Iglo'ya ve Sevgili Tijen'e tekrar çok teşekkür ediyorum ve Iglo'ya Tijen'i kendilerine temsilci seçerek ne kadar doğru bir karar verdiklerini ve çok şanslı olduklarını da belirtmek istiyorum:)



Başka etkinliklerde buluşmak üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder