Kırmızı Pancar Kavurması |
Turşu olarak tükettiğim pancarı çorba olarak da denemiştim ve sık yapıyorum. Pancarın yapraklarını atmaya kıyamıyorum ve onları da kavurup yiyorum.
MALZEMELER:
yarım kilo pancar sapı
1 adet kuru soğan
1 adet domates
2 yemek kaşığı zeytinyağı
tuz, karabiber, pul biber, kekik
YAPILIŞI:
Pancar saplarını yıkayıp incecik doğrayın. Bir tencerede soğanı doğrayıp yağda pembeleştirin. Pancar saplarını ilave edip yumuşayana dek pişirin. Tuzunu, baharatlarını ekleyip servis yapın. Afiyet olsun.
Kırmızı Pancar Kavurması |
SEVGİYLE PİŞEN YEMEKLERDEN
DİLEK'LE MUTFAKTA
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder